Rook- & Tabakswaren.

Scheiding

Sigaretten

Wij hebben een groot assortiment aan sigaretten. Voor meer informatie en actuele prijzen kunt u bellen of even langskomen in de winkel. Alle sigaretten verkopen wij tegen Belgische prijzen!

Shag

Ook voor shag kunt u terecht bij Koffiehuis Martens. Voor meer informatie en de actuele prijzen van de shag kunt u bellen of even langskomen in de winkel. Alle shag verkopen wij tegen Belgische prijzen!

Emmers

Shag verkopen wij ook in emmers. Voor meer informatie en actuele prijzen van de emmers kunt u even bellen of even langskomen in de winkel. Alle emmers verkopen wij tegen Belgische prijzen!

Overige

Naast sigaretten, shag en emmers verkopen wij ook nog andere rook- en tabakswaren / accessoires zoals vloei, aanstekers, pijptabak, sigarettendoosjes, ...

Kansspelen.

Scheiding

Euromillions

Wist u dat u in België geen winst moet afstaan aan de staat? België hanteert namelijk geen kansspelbelasting in tegenstelling tot de nationale loterij in Nederland! Bij Martens kunt u terecht voor uw Euromillions formulieren.

Lotto

Ook voor dit bekende kansspel kunt u bij Martens terecht. Ook bij de Lotto is 100% van het gewonnen bedrag voor u! Netzoals bij de Euromillions kent de Lotto geen kansspelbelasting. Voor de aankoop van uw Lotto formulier kunt u bij ons terecht.

Krasloten

Voor allerhande verschillende krasloten kunt u bij ons terecht. En u raadt het al... Ook de winst op de krasloten is 100% voor uzelf.

Overige

Naast de Euromillions en de Lotto verkopen wij nog andere kansspelen, namelijk Joker+, Keno en Pick 3.

Religieuze artikelen.

Scheiding

Heiligenbeelden

Wij hebben een groot assortiment aan heiligenbeelden, bestaande uit allerlei verschillende formaten. Martens is daarmee uniek in de streek!

Noveenkaarsen

Bij ons kunt u terecht voor allerhande noveenkaarsen. Deze kaarsen kunnen voor 3, 6 of 9 dagen aan één stuk branden en wordt veelal gekocht voor een speciale intentie. Op onze noveenkaarsen geldt een blijvende actie: 4+1 GRATIS!

Medailles

Wij hebben ook een ruim assortiment met medailles. Op deze medailles staan verschillende heiligen.

Overige

Ten slotte verkopen wij ook nog allerhande religieuze artikelen zoals kruisbeeldjes, rozenkransen / paternosters, vingerhoedjes, ...

Gelegenheidskaarsen.

Scheiding

Trouw

Een gelegenheidskaars is een origineel cadeau om aan getrouwde koppels te geven.

Doop

Een gelegenheidskaars is ook leuk om te geven op een doopsel.

Geboorte

De geboorte van een kind is een unieke gebeurtenis. Een geboortekaars is dan ook een geschikt cadeau.

Jubileum

Voor wanneer je gewoon wat te vieren hebt. 50 jaar geworden, 25 jaar getrouwd, pensioen, noem het maar op.

Zoetigheden.

Scheiding

Snoepgoed

Ook heeft Martens een klein assortiment aan authentiek snoepgoed.

Chocolade

Bij Martens kunt u terecht voor heerlijke Belgische chocolade in verschillende soorten en maten.

Dreefse bonbons

Deze heerlijke bonbons zijn gemaakt van de beste Belgische chocolade. Ze hebben allemaal een verrassende vulling die veel chocoladeliefhebbers weten te waarderen. De doosjes zijn uniek doordat ze verpakt worden in een Meersel-Dreef jasje.

En dan ook nog.

Scheiding

Wenskaarten

Wij verkopen wenskaarten voor allerlei verschillende doeleinden.

Dranken

Wij bieden een klein assortiment aan flessen sterke drank aan.

Armbandjes

Ook voor religieuze armbanden kunt u terecht bij Martens.

Heeft u vragen?

Scheiding